Értékhatártól függetlenül a MOL csomagpontos és postán maradó szállítás csak 690Ft!

DPD csak karácsonyig vehető igénybe és csak előre utalás esetén.

Szállítási információk

Szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók, díjszabás

DPD futár, házhozszállítás
890 Ft (utánvétellel 970Ft).
Az adott munkanap 12 óráig megrendelt csomagot legtöbbször még másnap elviszi a futár és a következő 2 munkanapon belül kézbesíti Önnek. Sajnos se mi, se a futárcég nem tudja megmondani, hogy a napon belül mikor fog odaérni a futár. Ha megadja a telefonszámát, akkor átadjuk a futárnak.

DPD csomagpont
690 Ft (utánvétellel 770Ft).
Az adott munkanap 12 óráig megrendelt csomagot legtöbbször még másnap elviszi a futár és a következő 2 munkanapon belül kézbesíti a csomagpontra.

MPL futár, házhozszállítás
890 Ft (utánvétellel 990Ft).
Az adott munkanap 12 óráig megrendelt csomagot legtöbbször még másnap elviszi a futár és a következő 2 munkanapon belül kézbesíti Önnek. Sajnos se mi, se a futárcég nem tudja megmondani, hogy a napon belül mikor fog odaérni a futár. Ha megadja a telefonszámát, akkor átadjuk a futárnak.

Trans-o-flex futár, házhozszállítás
1190 Ft (utánvétellel 1368Ft).
Az adott munkanap 12 óráig megrendelt csomagot legtöbbször még másnap elviszi a futár és a következő munkanapon kézbesíti Önnek. Sajnos se mi, se a futárcég nem tudja megmondani, hogy a napon belül mikor fog odaérni a futár. Ha megadja a telefonszámát, akkor átadjuk a futárnak.

Postán maradó csomag
690 Ft (utánvétellel 790Ft).
Az adott munkanap 12 óráig megrendelt csomagot legtöbbször még másnap elviszi a futár és a következő 2 munkanapon belül kézbesíti a kijelölt postára.

MOL Postapont
690 Ft (utánvétellel 790Ft).
Az adott munkanap 12 óráig megrendelt csomagot legtöbbször még másnap elviszi a futár és a következő 2 munkanapon belül kézbesíti a kiválasztott MOL kútra.

Pick Pack Pont
Többszöri negatív visszajelzés hatására ez a szállítási mód szünetel.
Díja 980 Ft (utánvétellel 1196Ft). Az adott munkanapon 12 óráig megrendelt terméket legtöbbször következő munkanap leadjuk egy Pick Pack Ponton. A leadott csomagot a következő munkanap hajnalán elviszik a központba, onnan pedig a következő 2 munkanap folyamán kiszállítják a kiválasztott Pick Pack Pontra. Ezek alapján 2-4 munkanap múlva fogja tudni átvenni a csomagot.

Személyes átvétel
Lehetőség van személyes átvételre, készpénzben fizetve vagy előre utalással előre egyeztett időpontban és helyen Móron, Székesfehérváron, Seregélyesen és Budapesten az V. kerületi Szabadság téren. Móron és Székesfehérváron a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül, egyéb helyeken a megrendeléstől számított 1 héten belül tudjuk garantálni a személyes átvételt. Ez az átvételi mód mindenféleképp előzetes egyeztetést igényel, aminek a preferált formája az e-mail (webshop@ablaktorlok.hu). Figyelem, ez nem házhozszállítás! Legközelebbi budapesti átvétel: itt olvasható. Egyéb esetekben egyeztetünk egy helyszínt, ahol találkozunk.

Fizetési módok

Utánvétel
Díja Pick Pack Pontos átvétel esetén 216 Ft, Trans-o-flex esetén 178 Ft, DPD esetén 80Ft, Magyar Posta esetén 100 Ft.

Előre utalás
Díja 0 Ft.

Készpénzes fizetés
Díja 0 Ft. A készpénzes fizetés részleteit a személyes átvételnél találja meg.


Bővebb információ az ÁSZF-ben található.

Ablaktörlő webáruház © 2017